19.2.2023. 19:07
0
Sjajne vijesti: Breaking Bad dobija novu verziju - korejsku!
Jedna od najboljih serija svih vremena, Breaking Bad, mogla bi dobiti reboot, ali neće biti u američkoj produkciji, već u korejskoj. Kako piše Comicbook, AMC-ova popularna serija s Bryanom Cranstonom i Aaronom Paulom u glavnim ulogama dobit će svoje korejsko izdanje i režirat će ga Lee Chang Yeol.

Korejska verzija trebala bi trajati četiri sezone, dakle trajat će jednu sezonu manje od originalne verzije. Za sada se još ne zna ko će glumiti glavne likove.

Zanimljivo je spomenuti kako ovo nije prvi put da Breaking Bad dobiva reboot u drugoj zemlji. Još 2014. godine Kolumbijci su napravili telenovelu Metastasis koja se prikazivala u 62 epizode i koja je bila pokušaj reboota Breaking Bada. Serija je imala vrlo malen budžet i vrlo su brzo producirali epizode. Ali kritika baš nije mazila kolumbijsku verziju i dobila je vrlo nisku ocjenu 2.4/10 na IMDb-u.

Možda će korejska verzija biti bolja. Ipak su napravili sjajan posao sa serijama kao što su Squid Game i korejska verzija La Case de Papel.

(A. Balićevac)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.