10.10.2015. 23:09
0
Pjanić: Idemo na Kipar, pa ćemo vidjeti šta će biti u baražu
Selekcija BiH večeras je na stadionu Bilino polje slavila protiv Velsa sa 2:0 u pretposljednjem kolu kvalifikacija za EURO.

Piše: Haris Ahbabović

Miralem Pjanić, fudbaler Rome, je nakon meča sa Velšanima rekao:

"Ovo je vrlo važna pobjeda. Vels je dobro organizovan, nije lako bilo igrati protiv njih. Na kraju smo bili nagrađeni sa pobjedom, jer smo više željeli. Sada idemo na Kipar da tamo okončamo posao, pa onda vidjet ćemo šta će biti u baražu".

"Utakmica je bila takva da smo svi morali da budemo borbeni. Igrači sa klupe su nam dali svježinu. Čestitam Milanu na golu. Sada ćemo se malo odmoriti, pa idemo na Kipar. I Kipar sada može do baraža, tako da moramo biti vrlo oprezni. Nisu slučajno tu, dobra su selekcija. Ipak, danas smo vidjeli jednu dobru reprezentaciju BiH", završio je Pjanić.

Za tri dana BiH igra protiv Kipra na GSP stadionu.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.