31.10.2015. 16:26
0
Široki deklasirao Drinu, Mladost nastradala u Mostaru
Danas su odigrane prve četiri utakmice 14. kola BHT Premijer lige, u kojima su Široki Brijeg i Zrinjski upisali visoke pobjede.

Piše: Haris Ahbabović

Široki je slavio na Pecari protiv zvorničke Drine sa 5:1. Menalo, Wagner, Krstanović i u dva navrata Buhač su pogađali za domaće, dok je jedini gol za Zvorničane postigao Nikolić. Drina je cijelo drugo poluvrijeme igrala bez isključenog Popovića.

Zrinjski je deklasirao Mladost iz Kaknja sa 4:0. Todorović (dva puta), Nikolić i Filipović su bili strijelci za Plemiće.

Travnik je na Piroti slavio protiv Olimpica sa 2:1, dok je Čelik bio bolji od Veleža sa 1:0. Nešto kasnije igraju Borac i Radnik.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.