17.11.2015. 20:48
0
Nakon poraza od Irske: Od igrača u Sarajevo se vratio samo Tino Sven Sušić
Stručni štab, delegacija Fudbalskog saveza BiH i reprezentativac Tino Sven Sušić sletjeli su na Sarajevski aerodrom nakon sinoćnjeg poraza od Irske.

Od igrača jedino je Sušić doputovao u Sarajevo, dok su se ostali direktno uputili u svoje klubove. 

Pomoćni trener Dragan perić kazao se moralo dati mnogo više, ali i da je nepravedno dosuđeni penal uticao na igru.

„Probali smo da osvježimo ekipu i napravimo nešto kvalitetnije, ali nismo uspjeli. To je ono što smo mogli u ovom trenutku“, rekao je Perić. 

Kazao je da igrači nisu odgovorili adekvatno na zamisli stručnog štaba. 

„Ideja je bila da spustimo loptu, igramo svoju igru i dođemo do gola. Nažalost, naši vezni igrači na to nisu adekvatno odgovorili, a imali smo i sudiju koji je preokrenuo tok igre“, kazao je Perić.  

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.