6.1.2016. 14:43
0
Real Madrid i Chelsea spremaju veliku razmjenu igrača
Real Madrid i Chelsea pripremaju razmjenu velikih igrača, još neviđenu u savremenom fudbalu, piše britanski Daily Mirror.

Englezi navode kako bi na Santiago Bernabeu trebao preseliti Eden Hazard, dok bi u suprotnom smjeru otišao Gareth Bale.

Hazard ove sezone nije ni sjena igrača koji je u prošloj dobio nagradu za najboljeg u Premierligi. Bale je razočaran smjenom Rafaela Beniteza u Kraljevskom klubu, a španski mediji pišu kako ne kotira najbolje kod Benitezovog nasljednika.

Zinedine Zidane je glavni inicijator ove ideje o razmjeni s kojom bi svi trebali biti zadovoljni.

Ako se Chelsea ne složi s ovim, Real će svejedno krenuti po Belgijanca kojeg Zidane veoma cijeni te će na ljeto složiti ponudu koja bi za transfer sa svim bonusima trebala uključivati 100 miliona funti.

(Nedim Pobrić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.