15.1.2016. 14:51
0
Sutra počinju pripreme tuzlanske Slobode
Nogometaši Slobode sutra počinju pripreme za drugi dio sezone. Prozivka će biti obavljena na Tušnju tačno u 12.00 sati.

Šef struke Husref Musemić angažirao je još jednog novog igrača. Riječ je o lijevom bočnom braniču Senadu Husiću (26), koji je karijeru počeo u Bosni iz Kalesije, a potom je igrao za Zvijezdu iz Gradačca, te donedavno u mađarskom prvoligašu Diósgyöru. Potencijalni je reprezentativac BiH.

Među novim igračima trebao bi se pojaviti i Anes Haurdić iz Veleža.

Iz kluba bi za sada trebala otići trojica igrača. Napadač Adnan Mujkić već je dogovorio angažman s Orašjem, na posudbu do kraja sezone.

Za Adnana Salihovića i Muhameda Mujića još nema informacija da su razgovarali bilo s kim u klubu. Salihović ima ugovor s Tuzlacima do ljeta.

Bivši golgeter ekipe Muhamed Mujić ima ugovor na još tri i pol godine. Imao je veliki peh, jer se na početku sezone ozlijedio i nije igrao dva i po mjeseca. Nastupio je ukupno na dvije utakmice.

- Ako moram otići, onda ću ići u klub u kojem ću igrati, a neću sjediti na klupi - kazao je Mujić za Fenu.

Plan priprema Slobode već je poznat. U Tuzli će raditi do 25. januara, a onda odlaze u Etno selo Stanišić gdje će boraviti od 25. januara do 1. februara.

Prvu pripremnu utakmicu odigrat će 4. februara protiv Zvijezde iz Gradačca. Glavni dio priprema obavit će od 6. do 20. februara u Antalyji.

(FENA)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.