21.2.2016. 0:14
0
Očajni Totti: Na ovaj način ne mogu ostati u Romi, u junu ću razmotriti ponude
Legenda Rome i talijanskog fudbala Francesco Totti nalazi se na margini kod trenera Luciana Spallettija, koji ga je prikovao za klupu.

Naravno, to se nije svidjelo 39-godišnjem fudbaleru, koji je odlučio progovoriti o cijelom slučaju nakon što je protiv Reala dobio samo šest minuta.

„Na ovaj način ne mogu ostati u Romi. Razumijem manjak minutaže s obzirom na moje godine, ali završiti karijeru na ovako brutalan način je nedopustivo nakon svega što sam dao Romi", rekao je bijesni Totti

„Princ Rima“ je skupio samo 63 minute na terenu u posljednje četiri utakmice, a progovorio je i o hladnom odnosu sa Spallettijem.
 
„S njim sam samo na dobar dan i laku noć, ali ga poštujem. On medijima priča lijepo o meni, ali meni ništa nije rekao. I dalje se osjećam kao fudbačer, povreda je iza mene i nadam se da je ovo samo trenerska odluka. Međutim, u junu ću svakako razmotriti sve ponude koje stignu na moju adresu", završio je Totti.

(Nedim Pobrić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.