27.2.2016. 20:23
0
Ljutiti Ronaldo nakon poraza od Atletica: Da su svi na mom nivou, bili bismo prvi, u Španiji izgleda da sam samo ja sra**
Real Madrid je danas na domaćem terenu poražen od Atletico Madrida sa 0:1, pa je tako kraljevski klub sada miljama daleko od borbe za titulu.

Piše: Haris Ahbabović

Nakon meča se oglasio i najbolji strijelac i igrač Madriđana, Cristiano Ronaldo.

"Smeta mi kada kažu da je Ronaldov nivo igre u padu i da je to razlog zašto je i Real Madrid izgubio. Da su svi na mom nivou, bili bismo prvi. Uvijek me pitate bezvezna pitanja i ovdje u Španiji izgleda da sam ja jedino sra**. Brojevi ne lažu, statistika ne vara", rekao je ljutiti Ronaldo medijima.

"Ne želim nikoga uvrijediti, ali kada vam najbolji igrači nedostaju, onda je teško. Ja volim igrati sa Baleom, Benzemom... Ne želim reći da Jese, Vazquez i Kovačić nisu dobri igrači, oni su dobri, ali... Da biste osvojili takmičenje, trebate svoje najbolje igrače. Bale je povrijeđen, Pepea nema, Benzema nije potpuno spreman. Marcelo je također povrijeđen. Mislim da je to glavni problem", rekao je Portugalac.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.