5.4.2016. 18:16
0
"Gattuso je dosađivao Ibri, a onda ga je Zlatan bacio u kantu za smeće, smijao sam se sedam dana"
Odbrambeni fudbaler francuskog PSG-a, Brazilac Thiago Silva, ispričao je jednu urnebesnu anegdotu o Zlatanu Ibrahimoviću iz perioda kada su zajedno igrali u talijanskom Milanu.

Piše: Haris Ahbabović

Zlatan je poznat po kontroverznim izjavama i raznim ludostima koje je radio na terenu i van njega, ali ovaj put je nadmašio sam sebe.

Silva je novinarima otkrio kako je legendarni Gennaro Gattuso bio "žrtva" Zlatana Ibrahimovića.

"Jedan dan na treningu Gattuso je konstantno provocirao Zlatana, dosađivao mu, ali on je samo šutio. Negova osveta je došla kasnije. Poslije treninga, u svlačionici, Ibra ga je uhvatio, podigao, okrenuo naglavačke i bukvalno bacio u kantu za smeće", otkrio je Silva dodavši:

"Bilo je ludo, svi smo se smijali razmišljajući o Gattusovoj faci. Kunem se, nisam mogao da prestanem da se smijem sedmicu dana".

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.