15.4.2016. 9:16
0
Evropska liga: Liverpool, Villarreal i Shakhtar u polufinalu
Večeras su se diljem Evrope igrale revanš utakmice četvrtfinala Evropske lige, javlja Anadolu Agency (AA).

Liverpool je, nakon neriješenih 1:1 u prvom meču, večeras na svome "Anfieldu" u vrlo neizvjesnoj utakmici do samog kraja savladao Borussiju Dortmund sa 4:3 i tako se plasirao u plufinale.

Sparta Prag je, nakon poraza od 2:1 u Španiji, večeras na stadionu "Letna" u Pragu poražena od Villarreala sa 4:2, čime je španski predstavnik izborio plasman među četiri najbolje ekipe u Evropskoj ligi. 

Ekipa Shakhtara je nakon pobjede u prvom meču od 2:1 večeras na "Arena Lviv" savladala Bragu sa visokih 4:0 i plasirala se u polufinale.

Seville je nakon pobjede od 2:1 u prvom meču večer u regularnom toku na poražena od Athletico Bilbaa identičnim rezultatom zbog čega se igraju produžeci.

(Anadolu Agency) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.