29.4.2016. 15:47
0
"Ako bi ga Roma prodala jeftino, doveli bismo Tottija u Barcelonu"
Luis Enrique, trener Barcelone, rekao je da bi volio dovesti Francesca Tottija na Nou Camp ukoliko bi se ukazala prilika tokom prelaznog roka na ljeto.

Piše: Haris Ahbabović

Totti nije u dobrim odnosima s trenerom Rome, Spalettijem, zbog male minutaže, a mediji spekulišu da bi legendarni igrač rimskog kluba mogao da ode na kraju sezone, ili čak i da završi karijeru.

Luis Enrique je u sezoni 2011/2012. trenirao 39-godišnjeg Tottija u Romi. Upitan da li bi razmislio o dovodjenju Tottija, u transferu sličnom onom iz 2004. godine, kada je Barcelona dovela 32-godišnjeg Henrika Larssona, Luis Enrique je rekao:

"Zašto da ne, ako ga prodaju jeftino".

"Totti je živa historija Rome i mislim da bi volio da završi karijeru u tom klubu. Bilo bi čudno vidjeti ga da nosi dres nekog drugog kluba, ali ako bi želio, Totti bi mogao da igra za bilo koji klub. Ali pošto sam pomalo navijač Rome, nadam se da će ostati tamo", rekao je trener Barcelone.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.