3.5.2016. 8:35
0
Pogledajte kako su se tukli igrači Chelseaja i Tottenhama
U londonskom derbiju između Chelseaja i Tottenhama, dva kola prije kraja sezone odlučena je borba za naslov prvaka engleske Premierlige.
Chelsejevim povratkom nakon dva gola zaostatka i remijem 2:2 Spursi su ostali iza Leicester City koji slavi historijsku titulu, piše Index.

Kako je vrijeme prolazilo  igrači su postajali sve nervozniji, posebno gosti koji su prokockali dva gola prednosti, a time izgubili šansu da osvoje naslov prvaka. Sudac Clattenburg je imao težak posao, ali igračima je dao i previše slobode u gruboj igri, no pokazao čak 12 žutih kartona.

Komentatori u britanskim medijima također opominju Tottenhamove igrače zbog pregrube igre i čak devet žutih kartona, od čega tri u posljednjim sekundama kada je došlo do tučnjave igrača na travnjaku. Naguravanje se nastavilo i po izlasku s terena, a na ulasku u tunel u gužvi je srušen i trener Chelseaja Guus Hiddink.

(Index/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.