6.5.2016. 11:50
0
Hummels o "prelasku" u Bayern: Saopćenje mog kluba je ružan čin
Fudbaler njemačkog prvoligaša Borussije Dortmund Mats Hummels saopćenje svoga kluba u kome se navodi da odbrambeni igrač želi preći u Bayren Munchen, nazvao je ružnim, prenosi Anadolu Agency (AA).

Hummels je odgovarao na pitanja novinara nakon treninga, a tom prilikom osvrnuo se na proslosedmično saopćenje koje je objavio njegov aktuelni klub, a u kome se kaže kako Hummels želi preći u minhenski klub.

On je kazao kako kako nije postigao bilo kakav sporazum sa ekipom Bayerna iz Munchena, te rekao:

"Nisam donio bilo kakvu odluku. To saopćenje je jedan ružan čin, koji je napravio drugačiju sliku o meni".

Podsjetimo da je iz kluba sa Vestfalena prosle sedmice saopćeno kako Hummels, kojem ugovor sa Dortmundom ističe 2017. godine, želi preći na Allianz Arenu.

Nakon što je objavljeno saopćenje, Hummelsa su na posljednjoj utakmici protiv Wolfsburga, pri svakom kontaktu s loptom izviždali navijači. U slučaju da Hummels pređe u redove Bayern Munchena, to bi bio treći fudbaler "žuto-crnih", koji je prešao na Allianz Arenu u skorije vrijeme. To su već uradili Mario Gotze i Robert Lewandowski.

(Anadolu Agency)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.