28.5.2016. 16:34
0
Gazetta dello Sport: Zlatan Ibrahimović uskoro u dresu Milana, ništa od Manchester Uniteda
Švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović sve je dalje od Manchester Uniteda, a sve bliže Milanu.

Ibrahimovićev menadžer Mino Raiola je demantovao tvrdnje da je Šveđanin već dogovorio saradnju s Unitedom, istakavši da ima nekoliko ponuda iz Engleske, Evrope i ostatka svijeta, prenosi B92.

- Izgleda da ćete se na kraju iznenaditi. Ne javljam se više novinarima jer postavljaju ista, pogrešna pitanja. Svi misle da mora u United, ali to nije slučaj. Ne jurimo, ne mora da se riješi prije evropskog prvenstva - rekao je Raiola.

Kako prenosi Gazetta dello Sport, Ibrahimović je trenutno najbliži povratku u Milan, nakon četiri trofejne sezone u Paris Saint Germaineu.

Raiola je u petak navodno razgovarao sa direktorom "rosonera" Adrianom Gallianijem, a Ibrahimović je spreman da pristane na smanjenje plate. Novac navodno nije problem.

Italijani smatraju da sve zavisi od Kineza, ukoliko vlasnik Milana Silvio Berlusconi proda dionice investitorima sa Dalekog istoka, onda će na San Siru opet igrati i Ibrahimović.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.