2.6.2016. 15:54
0
Nogometaši BiH trenirali u Aichiju
Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su obavili trening na Toyota stadionu u Aichiu na kojem će sutra biti odigrani polufinalni susreti Kirin Kupa.
Vezni igrač bečkog Rapida Srđan Grahovac za službeni sajt Nogometnog savaza BiH kazao je da želi uspjeh na ovom turniru. 

- Već drugi dan smo u Japanu gdje imamo zaista odlične uslove za rad. Učestvovat ćemo na turniru s velikom tradicijom i na nama je da pokažemo kvalitet i ostvarimo što bolji rezultat - kazao je Grahovac.

Da je ekipa spremna potvrdio je i Mateo Sušić.

- Pripremamo se u dobrom raspoloženju i čitava ekipa je spremna za utakmice. Želimo da odradimo turnir na što bolji način i da se predstavimo u najboljem svjetlu. Sutra nas očekuje prva utakmica i nadamo se najboljem - kazao je Sušić.

Meč BiH - Danska bit će odigran sutra u 9.00 sati, dok će se u drugom polufinalu sastati Japan i Bugarska u 12.40 sati.

Susreti za plasman na rasporedu su 7. juna u Osaki.

(Fena)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.