12.6.2016. 18:38
0
Engleski novinar: Vidio sam dva navijača Engleske kako dave Rusa, a potom su se obrisali ruskom zastavom
Kako piše „Komsomolska pravda“ sportski novinar Simon Rauntrey je napisao na Twitteru da su navijači engleske reprezentacije počeli da uzvikuju uvrede na račun Rusije, predsjednika države Vladimira Putina i sportistkinje Marije Shaarapove, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Kasnije su njegovu stranicu na društvenim mrežama blokirali, kao i stranicu drugog britanskog novinara koji je također objavio post u kojem piše da su Englezi prvi počeli da provociraju Ruse.

"Reakcija ruskih navijača ne iznenađuje. Vidio sam kako su dva engleska navijača davila Rusa, skinuli su pantalone ispred njegovog lica i na kraju se obrisali ruskom zastavom“, napisao je britanski novinar Martin McTaier.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.