16.6.2016. 10:04
0
Metalleghe i Krupa dobili licence za nastup u Premijer ligi BiH
Nema elemenata za povlačenje licence za NK Čelik Zenica, zaključeno na sjednici Prvostepene komisije za licenciranje klubova N/FS BiH.

Fudbalski klubovi Metalleghe BSI iz Jajca i Krupa iz Krupe na Vrbasu dobili su licence za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u predstojećoj sezoni. 
Novajlijama u društvu najboljih licence su izdane na sjednici Prvostepene komisije za licenciranje klubova Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH), javlja Anadolu Agency (AA).

Na jučerašnjem sastanku licencu nije dobio NK Zvijezda iz Gradačca, koji se u Prvoj ligi Federacije BiH za prvo mjesto borio sa timom iz Jajca. Obzirom da ni rezultatski nisu izborili plasman u Premijer ligu BiH, Gradačlijama odluka N/FS BiH ne znači ništa.

„Komisija je na današnjoj sjednici, a prema zaključku Izvršnog odbora N/FS BiH, izvršila provjeru dostavljene dokumentacije po pitanju licence NK Čelik Zenica, te je jednoglasno zaključeno da nema elemenata za povlačenje licence za taj klub. Zbog propusta u dostavljanju i ažuriranju dokumentacije, Prvostepena komisija je uputila prijedlog Disciplinskoj komisiji N/FS BiH da se NK Čelik Zenica novčano kazni zbog neizvršavanja obaveza u postupku licenciranja klubova“, navedeno je u saopštenju za javnost iz N/FS BiH. 


(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.