20.6.2016. 22:35
0
Velšani deklasirali Ruse za prvo mjesto u grupi, Engleska ponovo razočarala svoje navijače
Večeras su odigrane posljednje utakmice u grupi B na 15. po redu Evropskom prvenstvu koje se ove godine održava u Francuskoj.

Piše: Haris Ahbabović

Vels je deklasirao Rusiju rezultatom 3:0. Velšani su poveli golom Aarona Ramseyja koji je gol Rusa pogodio u 11. minuti. Devet minuta kasnije je bilo već 2:0 kada je Neil Taylor postigao novi gol za Zmajeve sa Otoka.

Konačnih 3:0 postavlja ko drugi do Gareth Bale, koji je tako prvi fudbaler koji je postigao tri gola na ovogodišnjem EP.

Engleska i Slovačka su odigrale još jednu dosadnu utakmicu što i nije nešto novo na ovom EURO-u. Na kraju je bilo 0:0, pa je Gordi Albion propustio priliku da završi kao prvoplasirana ekipa u grupi.

Tabela grupe B:

1. Vels 6
2. Engleska 5
3. Slovačka 4
4. Rusija 1




0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.