7.8.2016. 8:33
0
Ovako je Cristiano Ronaldo odgovorio na nove prozivke od strane Josea Mourinha
Iako je Jose Mourinho na zadnjoj konferenciji za novinare kritizirao ekstravagantno ponašanje portugalskog kapetana tokom finala Eura, koji je uz autliniju vikao na suigrače te ih motivirao i raspoređivao, Realovom napadaču nije dugo trebalo da mu u svom stilu odgovori, prenosi novinska agencija Patria.

Special One je za ponašanje sunarodnjaka u finalu rekao: "Ronaldo time nije ništa doprinio momčadi u završnici finala. Za pobjedu su zaslužni igrači na terenu i selektor koji im je davao upute. Ronaldove eskapade smatram gubitkom kontrole i rasipanjem emocija nekoga ko je bio svjestan da je ostalo još samo par minuta do ostvarenja cilja".

Portugalski napadač još uvijek  je na odmoru, ali očito prati medijska događanja u nogometu, tako da mu nije dugo trebalo da slikom na svom Twitter profilu podsjeti novog menadžera Manchester Uniteda ko je prvak Evrope.

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.