18.8.2016. 20:55
0
Maccabi bolji od Hajduka: Asistencija Harisa Medunjanina, za Hajduk igrali Sušić i Kožulj
Maccabi iz Tel Aviva je na domaćem travnjaku pobijedio splitski Hajduk sa 2:1 u okviru kvalifikacija za Europa ligu sa 2:1.

Piše: Haris Ahbabović

Alberman i Scarione su bili strijelci za domaće, dok je za goste sa Poljuda jedini gol postigao Said. Asistent kod prvog gola Maccabija bio je naš reprezentativac, Haris Medunjanin.

Medunjanin je odigrao svih 90 minuta u dresu Maccabija, dok su na drugoj strani u ovoj utakmici igrali Tino Sven Sušić i Zvonimir Kožulj. Kožulj je zamijenjen u 73. minuti, dok je Sušić odigrao cijeli meč.

Goteborg je golom Albaeka sa 1:0 pobijedio Qarabag, a u ovoj utakmici za tim iz Azerbejdžana je branio nekadašnji golman Željezničara, Ibrahim Šehić.

Slavia iz Praga je poražena kod kuće od Anderlechta sa 0:3, a posljednjih 12 minuta meča odigrao je Muris Mešanović u dresu Slavije.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.