15.9.2016. 15:58
0
Ranieri: Možda je himna Lige šampiona probudila Mahreza
Fudbaleri Leicester Cityja na briljantan način su debitovali u Ligi šampiona. U srijedu uvečer “lisice“ su na gostovanju kod Club Bruggea upisale ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0, a dvostruki strijelac je bio Riyad Mahrez. Claudio Ranieri, menadžer Leicestera, nakon utakmice je kazao da je za buđenje “uspavamog“ Mahreza možda zaslužna himna Lige šampiona.

Reprezentativac Alžira koji je bio jedan od najzaslužnijih za prošlosezonski senzacionalni put ka naslovu šampiona Engleske, na startu ove sezone traži svoju pravu formu.

“Možda ga je himna Lige šampiona probudila. Možda je veoma umoran od slušanja 'dili-ding, dili-dong' i voli slušati melodiju himne Lige šampiona. Međutim, bilo je to dobro zbog dva gola koja je postigao, jedan od njih prelijep iz slobodnog udarca, ali ja volim Mahreza kada dobro pokriva prostor. I na tome je radio tako naporno tokom utakmice“, kazao je Ranieri nakon velike pobjede njegovog tima.

Trijumfom u Belgiji engleski šampion je zasjeo na vrh tabele grupe “G“ u kojoj su još Porto i Kopenhagen. Za Leicester je to bila tek druga ovosezonska pobjeda u šest utakmica koliko su odigrali, a druga bez primljenog gola.

(Fena) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.