17.9.2016. 22:06
0
HSV poražen od Leipziga, Darmstadt pobijeđen u Dortmundu, a Hoffenheim odigrao bez pogodaka
U trećem kolu Bundeslige ekipe HSV je poražen od Leipziga (0:4), Darmstadt pobijeđen u Dortmundu (6:0), a Hoffenheim je odigrao bez pogodaka protiv Wolfsburga.

HSV je sa 4:0 poražen kod kuće od novajlije u Bundesligi, a Spahić je odigrao svih 90 minuta susreta. 

U 66. minuri Forsberg je pogodio iz penala, a potom je Werner postigao dva gola u 72. i 77. minuti, a Selke je dodao gol u 90+2. minuti za konačnih 4:0 za Leipzig.

Darmstadt je gostovao u Dortmundu i ispraćen je sa šest golova u mreži. Na poluvremenu je rezultat glasio 1:0, a strijelac je bio Castro u 7. minuti. Castro je svoj drugi gol upisao u 78. minuti, a po gol su još dodali Rode (84.) i Mor (88.).


Hoffenheim i Wolfsburg su odigrali 0:0..

Igolstadt je na Alianz Areni poveo u 8. minuti preko Lezcana, a potom je Bayern u svom stilu preokrenuo i slavio sa 3:1. Za Bayern su pogađačo Lewandowski (12.), Alonso (50.) i Rafinha (84.).

(Merima Druškić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.