5.11.2016. 17:38
0
Majka zvijezde Manchester Citya za život zarađuje proseći ispred supermarketa
U Manchester City je stigao na zahtjev Pepa Guardiole, mnogi su mislili da će grijati klupu, ali se ispostavilo da je on ustvari svojim igrama zasjenio Pogbu, Ibrahimovića i društvo.
Naime, životna priča jednog od glavnih igrača Cityja ove sezone jeste da su njega odgojili djed i baka, koje ujedno i smatra svojim roditeljima, nakon što ga je majka morala ostaviti zbog zatvora, prenosi Avaz. 
 
Radi se o bivšem igraču Celte iz Viga, Nolitu koji, prema pisanju britanskih medija, iza sebe nosi teško životno breme.

Navodno je njegova majka bila ovisnica i o drogi, sad je u fazi oporavka, a za život zarađuje proseći ispred supermarketa, prenosi Avaz. 

Nolito se distancirao od nje, odnosno od prošle godine uopće ne komuniciraju.

(Alen Avdić) 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.