8.11.2016. 11:30
0
Sloboda u četvrtak odlazi na mini pripreme
Nogometaši Slobode dobili su nakon utakmice sa Željezničarom tri dana odmora, a naredni trening zakazan je za srijedu u 13 sati.

Trener Vlado Jagodić najavio je u četvrtak odlazak na mini pripreme, a u kombinaciji su Međugorje i Etno-selo "Stanišići“ kod Bijeljine.

- Ne želimo klubu nametati neplanirane troškove, pa ćemo prihvatiti destinanciju koju nam Odbor za hitnost pronađe, ali u kombinaciji su Međugorje i "Stanišići“. Čujem da u Međugorju vlada prava gužva i da je veliki broj ekipa najavio dolazak na pripreme. Sve ćemo znati večeras, kada se vraćam u Tuzlu - izjavio je Jagodić za Fenu.

Svrha priprema je, kaže, što bolja priprema ekipe za naredne tri utakmice koje Slobodi predstoje, a to su Zrinjski i Krupa u Tuzli, te gostovanje u Zenici.

- Cilj nije da ostanemo neporaženi u ovim utakmicama, nego da skupimo što više bodova, kako bismo na zimsku pauzu otišli mirnije. U proljeće želimo Ligu za prvaka BiH, ali i izlazak na međunarodnu scenu - kazao je Jagodić.

(FENA) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.