11.11.2016. 16:51
0
Londonska policija pokrenula istragu o korupciji u fudbalu
Londonska policija izdala je saopštenje u kojem upoznaje javnost da je pokrenula istragu o korupciji u fudbalu nakon što je dobila detalje iz tajne istrage "Daily Telegrapha".
Policija Londona nije imenovala ko je predmet istrage Uprave za privredni kriminal.

"Detektivi su razmotrili materijal prikupljen u nedavnoj istrazi 'Daily Telegrapha', koju su proveli zbog sumnje na korupciju u fudbalu. Nakon toga, donesena je odluka o pokretanju kriminalne istrage zbog sumnje da je počinjeno individualno djelo podmićivanja", kaže se u saopštenju londonske policije, koje prenose britanski mediji.

Sam Allardyce u septembru je bio primoran da podnese ostavku na mjesto selektora fudbalske reprezentacije Engleske, nakon što je od "Daily Telegrapha" optužen za malverzacije. Na poziciji selektora proveo je svega 67 dana.

Međutim, iz londonske policije su rekli da Allardyce nije dio istrage.

(Anadolu Agency)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.