15.11.2016. 18:58
0
Gerrard napustio LA Galaxy, legenda Liverpoola se vraća na Otok
Legendarni engleski nogometaš Steven Gerrard (36) napustio je redove američkog prvoligaša Los Angeles Galaxyja i vraća se u domovinu.

Međutim, nije poznato hoće li nastaviti karijeru ili odlazi u igračku mirovinu.

"Sretan sam što ću više vremena provoditi s obitelji. Još uvijek nisam donio odluku o nastavku karijere i moram o svemu dobro razmisliti," poručio je Gerrard koji je u redovima LA proveo dvije sezone.

Gerrard je postao slobodan igrač nakon što je LA prošlog tjedna ispao u polufinalu doigravanja Zapadne konferencije MLS-a od Colorada. U dresu američkog kluba upisao je 34 nastupa i zabio pet golova.

"Nažalost, napuštam klub bez trofeja, ali ponosan sam na vrijeme provedeno u klubu. Pamtit ću bezbroj nezaboravnih trenutaka," poručio je Gerrard.

Legendarni engleski veznjak je od 1998. do 2015. igrao za Liverpool upisavši 504 nastupa. Dio engleskih medija nagađa kako bi se mogao vratiti na Anfield, ali ne na travnjak, već u neki od ureda.

Međutim, veliki interes za njegove usluge pokazao je i Celtic kojeg vodi bivši Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers.

"Bio bi to sjajan potez i za Celtic, ali i za Gerrarda. Celtic je idealan klub za njega. Jedino je pitanje mogli li ga platiti," smatra bivši kapetan škotskog velikana Andy Lynch.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.