22.11.2016. 22:31
0
Juventus slavio u Sevilli, Real se patio protiv Sportinga, nevjerovatna utakmica u Dortmundu
Večeras su u Ligi šampiona odigrane utakmice 5. kola grupne faze po grupama E, F, G i H.

Piše: Haris Ahbabović

Real Madrid je teškom mukom slavio na gostovanju kod Sportinga sa 1:2. Varane i Benzema su postigli golove za goste, dok je Silva pogodio sa bijele tačke za domaće. Perreira je kod Sportinga dobio crveni karton.

U drugoj utakmici ove grupe, Dortmund je na Signal Iduna Parku pobijedio Legiju sa nevjerovatnih 8:4. Kagawa je postigao dva gola, Reus je zabio tri gola, a po jedan su postigli Sahin, Dembele i Passlack. Za goste su pogađali Prijović (dva gola),  Kucharczyk i Nikolics.

Lyon je golom Lacazettea pobijedio Dinamo u Zagrebu sa 0:1, dok je Juventus pobijedio Sevillu u Andaluziji sa 1:3. Pareja je doveo Sevillu u vodstvo, ali su golove za Juve postigli Marchisio, Bonucci i Mandžukić. 

Pjanić je kod Juventusa odigrao 84 minute, dok je Amer Gojak kod Dinamo Zagreba odigrao cijeli meč.

Rezultati večerašnjih utakmica:









0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.