23.11.2016. 20:16
0
Cristiano Ronaldo: Na dan finala Eura sam se probudio u krevetu sa tri plavuše
Cristiano Ronaldo, najbolji igrač Real Madrida i Portugala, našalio se izjavom koja se tiče samog dana odigravanja finala Eura između Francuske i njegovog Portugala.

Piše: Haris Ahbabović

Portugal je 10. jula u finalu EP pobijedio Francusku 1:0 golom Edera u 109. minutu. Ronaldo je zbog povrede morao u 25. minuti da napusti teren.

"Jutro uoči finala Eura probudio sam se sa tri plavuše u krevetu", našalio se Ronaldo i nastavio:

"Probudio sam se svjestan da je pred nama veliki dan, da ćemo da igramo finale EP u Francuskoj protiv domaćina, ali spavao sam osam sati".

"U Portugalu me više vide kao vođu, iako govorim i u Realu. Međutim, u reprezentaciji sam neko ko pomaže i ko štiti svoje saigrače, a i nema pritiska kao u Realu, gdje morate da uvijek pobjeđujete", istakao je Ronaldo.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.