23.11.2016. 22:28
0
PSG na Emiratesu obezbijedio prvo mjesto u grupi, Lionel Messi donio Barci laku pobjedu protiv Celtica
Večeras su odigrane utakmice 5. kola grupne faze Lige prvaka po grupama A, B, C i D.

Piše: Haris Ahbabović

Derbi večeri odigran je u Londonu gdje su Arsenal i PSG podijelili bodove (2:2). Ovo je rezultat koji odgovara PSG-u, jer sada imaju izgledne šanse da na kraju završe kao prvi u grupi, s obzirom na bolji međusobni omjer protiv Arsenala.

Strijelci za Topnike su bili Olivier Giroud i Marco Verratti (autogol), dok su golove za PSG postigli Edinson Cavani i Lucas Moura.

U sklopu grupe C, Barcelona je lako pobijedila Celtic u Glasgowu sa 0:2. Pobjedu im je sa dva gola donio Lionel Messi. 

Borussia Moenchengladbach i Manchester City su podijelili bodove na Borussia Parku (1:1). Raffael je bio strijelac za domaće, dok je David Silva pogodio za Građane.

Atletico Madrid je sa 2:0 pobijedio PSV. Gameiro i Griezmann su bili strijelci za Jorgandžije. Nešto ranije, Rostov je šokirao Bayern sa 3:2.

Ostali rezultati:

Besiktas - Benfica 3:3
Ludogorets - Basel 0:0
Napoli - Dynamo Kiev 0:0






0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.