3.1.2017. 8:44
0
Mourinho: Ne trčimo za rekordima, želimo dobre igre i bodove
Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je nakon pobjede nad West Hamom s 2:0 u gostima istakao da su sudije tokom sezone često znale oštetiti i njegovu ekipu.

"Ne mogu komentarisati crveni karton. Bio sam previše daleko, morat ću pogledati snimak. Nije mi žao West Hama. Nisam vidio odluku sudija. Ako već pričamo o suđenju, mi smo šampioni pogrešnih odluka", rekao je Mourinho.

Istakao je kako vjeruje da njegov tim može upisati pobjedu i u narednom meču.

"Osjećam da možemo dobiti i sljedeći meč. Ne trčimo za rekordima, želimo dobre igre i bodove. Znam da će Chelsea ili Tottenham izgubiti neke bodove, kao i Liverpool ili Manchester City u prošlim kolima. Dobro smo igrali, ali smo previše remizirali. Sada imamo 18 bodova iz šest utakmica, i to je ono što nam je bilo potrebno", kazao je Mourinho.

Nakon nekompletiranog 20. kola Premier lige, Manchester United zauzima 6. mjesto s 39 bodova. Na čelu tabele se nalazi Chelsea sa 49 bodova i utakmicom manje, a prate je Liverpool sa 44, Manchester City 42, Arsenal 40 s utakmicom manje i Tottenham 39 bodova koji također ima utakmicu manje.

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.