22.1.2017. 18:28
0
Trener Burnleyja nakon poraza od Arsenala: Bile su to presmiješne odluke, sudije su morale da dosude ofsajd prije penala
U okviru 22. kola engleske Premier lige, fudbaleri Arsenala su teškom mukom pobijedili Burnley sa 2:1.

Piše: Haris Ahbabović

Drama se dogodila u sudijskoj nadoknadi utakmice kada je Jon Moss prvi dosudio penal za goste, pa isključio Arsenea Wengera, a kasnije je dosudio i penal za Topnike, ali je prije toga Koscielny bio u ofsajdu.

"Tužne su to odluke, bile su to presmiješne odluke. Sudije su morale da rade svoj posao i da dosude ofsajd. Zaboravite penal, koji jeste bio, prije toga je bio ofsajd. Ne znam za crveni karton Xhake, nisam vidio. Penal koji je dosuđen nama je bio penal", rekao je menadžer Burnleyja, Sean Dyche.

"Bio je ofsajd prije penala. Teško je vjerovati da se to sve događa u Premier ligi. Odluke su jednostavno bile protiv nas", rekao je menadžer gostiju.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.