28.1.2017. 20:38
0
Arsenal 'petardom' uništio Southampton
U susretu šesnaestine finala FA Kupa fudbaleri Arsenala razbili su ekipu Southamptona, a rezultat je na kraju glasio 5:0.

Arsenal je već u prvom poluvremenu postigao tri gola. Prvi pogodak je postigal Welbeck u 15. minuti, a samo sedam minuta on je opet zatresao mrežu Southamptona. 

U 35. minuti, nakon što je postigao dva gola, Welbeck je i asistirao Walcattu, koji je postavio rezultat od 3:0. 

U nastavku utakmice Walcott je u 69. minuti postigao još jedan pogodak, no ni tu nije bio kraj. On je i u 84. minuti dao peti gol za Topnike, svoj treći i potpuno uništio domaći Southampton

Ovu utakmicu trener Arsenala Arsene Wenger je odgledao sa tribina, s obzirom na to da je suspendovan na četiri utakmice.









(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.