10.2.2017. 17:57
2
Ćiro Blažević proglašen počasnim predsjednikom NK Travnik
Bivši selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević proglašen je počasnim predsjednikom NK Travnik.

Blažević danas slavi 82. rođendan, a na sastanku Uprave NK Travnik, na kojem su prisustvovali premijer Srednjobosanskog kantona Tahir Lendo, načelnik općine Admir Hadžiemrić, predsjednik kluba Asim Fazlić, direktor kluba Midhat Sarajčić, članovi Uprave Nihad Selimović, Husein Eminović, Midhat Asotić i novi član Uprave Alem Lolić, dogovoreno je da Blažević bude proglašen za počasnog predsjednika kluba.

U narednom periodu, delegacija NK Travnik će otputovati u Hrvatsku gdje će se sastati s nekadašnjim selektorom bh. reprezentacije i uručiti mu zahvalnicu, priznanje, doživotnu člansku karticu i mjesto na VIP tribini stadiona Pirota pod njegovim imenom, prenosi Kanal 6.

(Fena)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.