14.2.2017. 22:00
1
Igor Tudor dogovorio prelazak u Galatasaray
Predsjednik Karabukspora Ferudun Tankut u utorak je izjavio kako je njihov dosadašnji trener Igor Tudor dogovorio prelazak u Galatasaray


"Tudor je našoj upravi kazao: 'Sutra ujutro odlazim iz Karabuka. Dogovorio sam prelazak u Galatasaray"', rekao je Tankut.

Istakao je kako je hrvatski stručnjak danas tokom treninga s Kardemir Karabuksporom izjavio da napušta klub.

"Ovo nije nimalo moralno. Galatasaray je sve dogovorio s trenerom bez ikakvog razgovora sa mnom", rekao je Tankut.

Na pitanje novinara o mogućoj tužbi protiv Galatasaraya i Tudora, istakao je kako će se o tome razgovarati sutra na sastanku Upravnog odbora.

Istakao je da će klub već sutra predvoditi trener juniora Karabukspora.

Tudor je dosad trenirao Hajduk Split, PAOK i Karabukspor.

Podsjetimo, Galatasaray je danas saopćio da je prekinuo saradnju s dosadašnjim trenerom Janom Oldeom Riekerinkom.

Nakon 20. odigranih kola, Galatasaray se nalazi na 3. mjestu sa 39 bodova. Lider tabele Super lige je Bešiktaš sa 44 boda, dok je na drugom mjestu Bašakšehir sa 42 boda. Ekipa Karabukspora se trenutno nalazi na 10. mjestu sa 27 bodova.

(Anadolu Agency)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.