7.3.2017. 13:16
0
Švrakić: Za Travnik se pripremamo kao da igramo protiv Željezničara
Prva utakmica četvrtfinala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Travnika bit će odigrana u srijedu na Stadionu "Asim Ferhatović Hase".

Uoči tog meča pomoćni trener Sarajeva Zijad Švrakić istakao je da su svi igrači zdravi i spremni.

- Bit će odsustva nekih igrača, nemamo povrijeđenih. Neki neće biti u ekipi, ali to je na nama trenerima, jer u narednom periodu igramo nekoliko važnih utamica. Neke rokade nisu naodmet - objasnio je.

Dodao je da je stručni štab gledao snimak utakmice između Veleža i Travnika, dodavši da je to uobičajena praksa.

-  Kako se spremamo za Željezničar tako je i s Travnikom. Ovo nam je bitna utakmica i nadam se da ćemo zabilježiti pozitivan rezultat - poručio je Švrakić.

Izjavio je da teren nije na zadovoljavajućem nivou ali i to da će takvi uvjeti gostima i "bordo" klubu predstavljati problem.

- Bez obzira na sve moramo dati maksimum da osiguramo pozitivan rezultat - zaključio je Švrakić.

Utakmica između Sarajeva i Travnika se igra u srijedu od 15 sati.

S obzirom na to da se utakmica igra 8. marta Sarajevo će nagraditi "bordo dame" besplatnim ulazom. Ulaznice za utakmicu su u redovnoj prodaji od utorka, a moguće ih je kupiti u oba bordo Fan Shopa po cijeni od tri KM za tribinu “Sjever Vedran Puljić”, pet KM za tribina “Istok” i sedam KM za tribinu “Zapad”. 

Osim meča na Koševu u srijedu će biti odigrana i ostala tri susreta četvrtfinala Kupa BiH. U Bijeljini od 15 sati igraju Radnik - Željezničar, a u istom terminu u Doboj Kaknju Mladost dočekuje Bosna Semu. Sat kasnije počet će meč u Mostaru između Zrinjskog i Širokog Brijega.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.