13.3.2017. 21:26
0
Antonio Conte vrištao na Josea Mourinha, morao ih razvađati četvrti sudija
Večeras se na Stamford Bridgeu igra posljednji susret četvrtfinala FA Cupa između Chelseaja i Manchester Uniteda.

Piše: Haris Ahbabović

Gosti sa Old Trafforda od 34. minute igra bez isključenog Andera Herrere koji je dobio dva žuta kartona, ali je činjenica da ga je Michael Oliver prestrogo isključio.

Nakon ove odluke sudije Jose Mourinho se samo kiselo nasmijao.

Nedugo nakon toga došlo je do žestoke verbalne svađe između Josea Mourinha i Antonija Contea, koji je bukvalno vrištao na Portugalca. Nakon toga, sudija Oliver je upozorio obojicu trenera na njihovo ponašanje.

Podsjećanja radi, Mourinho je prije par mjeseci zamjerio Conteu zbog njegovog proslavljanja golova na utakmici Chelsea - Man. United.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.