9.4.2017. 21:25
2
Janjoš: Zrinjski je pokazao kvalitet, idemo dalje
Fudbaleri Sarajeva večeras su remizirali sa Zrinjskim na Koševu 0:0. Nakon utakmice trener 'bordo' tima Mehmed Janjoš izjavio je da je utakmica bila "prava prvenstvena" te da je Zrinjski pokazao kvalitet.

Prvo poluvrijeme smo igrali obazrivije. Jedanesterac nismo iskoristi. U drugom smo krenuli na sve ili ništa, ali šta je tu je idemo dalje - kratko je rekao trener Sarajeva.

Šef stručnog štaba Zrinjskog Blaž Slišković dodao je da je njegova ekipa bila desetkovana povredama ali da su zamjenski igrači kvalitetno odigrali.

- Sarajevo je igralo na početku bojažljivo, ali su u drugom dijelu krenuli ofanzivnije, pogotovo iz prekida. Tu smo bili ranjivi. Utakmica je bila puna ritma i kvalitete i mislim da je rezultat najrealniji - zaključio je Slišković.

Zrinjski je nakon dugo vremena lidersku poziciju na tabeli prepustio Željezničaru, dok je Sarajevo na trećem mjestu.


(Fena/Admir Oručević)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.