3.5.2017. 18:26
0
Monaco odbio 85 miliona eura za Mbappea
Nogometni klub Monaco odbio je ponudu od 85 miliona eura za svog ofanzivca Kyliana Mbappea, koji se sve češće se povezuje s brojnim velikanima.

Igrača Monaca je već pokušao dovesti jedan klub, a riječ je o Manchester Unitedu koji je navodno bio spreman platiti 85 miliona eura za usluge fantastičnog 18-godišnjaka.

To je prenio italijanski novinar i stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio koji smatra kako je Monaco odbio tu ponudu jer može zaradit mnogo više za igrača.

Pretpostavlja se da Mbappea Moncao neće pustiti za manje od 120 miliona evropskih novčanica.
 
Mbappe je ove sezone zabio 24 gola u 38. utakmica, a za njega su osim Uniteda interes pokazali i Real Madrid, Manchester City i Juventus, prenosi 'Goal'.

(Fena/Alen Avdić)
  

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.