7.5.2017. 15:22
0
Duljević: Nadam se pobjedi bez primljenog gola
Fudbaleri Sarajeva se spremaju za prvu utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe Širokog Brijega, koja će biti odigrana u srijedu, s početkom u 18 sati na olimpijskom stadionu “Asim Ferahtović-Hase”.

Svi igrači su zdravi i konkurišu za sastav, a kapiten ''bordo'' tima Haris Duljević se nada da će Sarajevo u prvom meču pobijediti bez primljenog pogotka, saopćeno je iz FK Sarajevo. 

- Sigurno je da su velika očekivanja. Na nama je da damo maksimum. Igramo veliku utakmicu, finale Kupa i nadam se ćemo doći do pozitivnog rezultata bez primljenog gola na Koševu, kako bi u uzvratnoj utakmici imali dobru situaciju i osvojili Kup - rekao je Duljević. 

Naglasio je da je atmosfera u svlačionici Sarajeva odlična nakon dvije vezane pobjede, te da svi igrači žele nastaviti taj ritam, a pozvao je navijače Sarajeva da u srijedu dođu i podrže svoj tim.

Prvotimac Sarajeva Adnan Kovačević, koji je u dresu ''bordo'' kluba uspio osvojiti trofej osvajača Kupa BiH, očekuje teške utakmice protiv Širokog, ali i konačnu pobjedu svog tima. 

-Igrao sam posljednje finale Kupa u dresu Sarajeva i uspio sam osvojiti trofej. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Imamo dvije teške utakmice ispred nas. Na Koševu očekujem pobjedu bez primljenog gola, a taj rezultat bi nam pomogao u revanšu - izjavio je Kovačević. 

Sarajevo je u regularnom dijelu ove sezone Premijer lige BiH protiv Širokog slavilo na domaćem terenu s 2:0, dok je u gostima remiziralo rezultatom 2:2.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.