17.6.2017. 9:30
0
Klub iz BiH koji na probu dovodi 32 fudbalera iz Gane
Zanimljivu taktiku za aktuelni prelazni rok pripremili su u Tekstilcu iz Dervente.

 
Klub koji je prošle sezone završio na petom mjestu Prve lige Republike Srpske dovodi na probu čak 32 igrača iz Gane. 
 
Igrače dovodi neimenovani menadžer iz Zagreba koji je porijeklom iz Dervente, a radi za nogometnu akademiju Avenue Ghana. U Tekstilcu očekuju nogometaše stare između 17 i 25 godina.
 
"Možda je malo neuobičajen potez, ali nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti. Čak ćemo i financijski profitirati, jer organiziramo njihov petnaestodnevni boravak, pa očekujemo da nam u kasi ostane oko 20 tisuća KM. Ako jedan ili više igrača kvalitetom zadovolji naše apetite, bit ćemo na višestrukom dobitku", rekao je član uprave Tekstilca Davor Pijetlović za Glas Srpske, prenosi Index.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.