19.6.2017. 12:39
0
Zrinjski protiv Maribora u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka
Nogometaši Zrinjskog igrat će protiv slovenskog Maribora u drugom pretkolu kvaliikacija za Ligu prvaka.

Mostarci, koji su uoči žrijeba u Nyonu svrstani među nenosioce zbog klupskog koeficijenta 4.050, odmjerit će snage sa slovenačkim prvakom koji je prije nekoliko godina iz kvalifikacija za Ligu prvaka izbacio sarajevski Željezničar.  

Preostali potencijalni protivnici Zrinjskog bili su Celtic (Škotska), Legia (Poljska), Malmö (Švedska), Rosenborg (Norveška) i Hafnarfjördur (Island).

Prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka će biti odigrane 11. i 12. jula, dok su revanši zakazani za 18. i 19. juli.

U Nyonu će danas biti održan i žrijeb parova prvog i drugog pretkola kvalifikacija za nogometnu Evropsku ligu. 

Svoje protivnike u Evropskoj ligi dobit će bh. klubovi Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg, a žrijeb tog takmičenja će biti održan u 13.00 i 14.30 sati.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.