20.6.2017. 13:44
0
Dani Alves navodno prelazi u Manchester City
Brazilski nogometaš Dani Alves dogovorio je s Manchester Cityjem potpisivanje dvogodišnjeg ugovora, javlja britanski 'Goal'.

'Građani' su spremni za Alvesa Juventusu platiti 5,7 miliona eura, a postoji i mogućnost da će Alves raskinuti ugovor s torinskim timom pa se priključiti ekipi Pepa Guardiole kao slobodan igrač. 

Igrač bi godišnje trebao zarađivati oko pet miliona eura u engleskom klubu. 

Ukoliko Alves potpiše za klub s Etihada, postat će treći nogometaš koji je ovog prijelaznog roka stigao u redove Cityja. Priključit će se Bernardu Silvi koji je došao iz Monaca i Edersonu iz Benfice.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.