20.6.2017. 20:53
0
'Crveni' tim Slobode pobijedio 'plavi' golom Smajića
Druga interna utakmica dva sastava Slobode odigrana je danas na Tušnju po velikoj vrućini, ali uz veliko angažovanje svih igrača.

„Crveni“ tim ovoga puta bio je bolji od „plavog“ rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Edis Smajić u 25. minuti.

„Crveni“ tim su činili: Erić, Beganović, Salihović, Mujkić, Đorđilović, Đukić, Jahić, Hodžić, Smajić, O. Stjepanović, Fazlić, Muminović, Stjepanović

„Plavi“ tim je bio u sljedećem sastavu: Hodžić, Todorović, Salkić, Zukić, lazevski, Grahovac, Hairlahović, Selamović, Zilkić, Tandir, Omerović, Čizmić, Ordagić, Kalezić

Prije tri dana „plavi“ su bili bolji od „crvenih“ pobijedivši sa 2:1. 

Nakon ove dvije interne utakmice, Sloboda će 24. i 27. odigrati i dvije kontrolne, nakon kojih će biti poznat spisak putnika za Kupres, gdje će od 29. juna do 1. jula biti obavljene bazične pripreme, rečeno je Feni.

(FENA/Merima Druškić) 

Sloboda
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.