22.6.2017. 16:43
0
Mlade bh. nogometašice osvojile drugo mjesto na turniru u Crnoj Gori
Ženska nogometna "U-15" reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je drugo mjesto na turniru "Trofej Crne Gore".


Izabranice Ilije Lucića, nakon pobjeda nad Hrvatskom i Crnom Gorom, danas su u Podgorici poražene sa 2:3 od Albanije.

Albanke su bolje otvorile meč i već u 2. minti preko Esi Lufo došle do prednosti. Bh. tim je do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat golovima Sajre Fejzić u 26.' i Sofije Krajšumović u 33. minuti.

U drugom poluvremenu Albanija postiže još dva gola i dolazi do pobjede. Mrežu Larisse Bašić pogađale su Alketa Rragami u 36. i još jednom Esi Lufo u 55. minuti.

Bosna i Hercegovina je turnir završila na drugom mjestu sa šest bodova iza selekcije Albanije, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.