27.6.2017. 8:52
0
Milan vjeruje da će Donnarumma potpisati novi ugovor
Italijanski nogometni gigant Milan zaustavio je pregovore u vezi s dovođenjem novog golmana, jer su uvjereni da će njihov sadašnji čuvar mreže Gianluigi Donnarumma potpisati produženje ugovora, pišu italijanski mediji.
Golman, koji ima 18. godina, nedavno je odbio potpisati produženje ugovora s 'Rossonerima', što je podiglo veliku prašinu među navijačima 'crveno-crnog' tima i medijima u Italiji.

Donnarummin sadašnji ugovor s Milanom ističe naredne godine, a odmah su se za dovođenje talentovanog golmana javili Real Madrid i Juventus.

Međutim, u posljednjih nekoliko dana izvješća u Italiji navode da bi mladi golman mogao ipak promijeniti mišljenje.

'Sky Italia' javlja da je rukovodstvo Milana dobilo informacije da Donnarumma ipak namjerava produžiti ugovor s timom za koji, kako ističe, navija, te je navodno zbog toga Milan zaustavo sve pregovore u vezi s dovođenjem novog čuvara mreže u 'grad mode', prenosi Football Italia.

(Fena/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.