28.6.2017. 15:26
0
Krste Velkoski ponovo u dresu FK Sarajevo
Mekedonski nogometni internacionalac Krste Velkoski novi je igrač FK Sarajevo.

Dvadesetdevetogodišnji napadač, koji je od 2014. do 2016. godine već nosio  dres Sarajeva, vraća se u "Bordo" klub, s kojim je osvojio Kup Bosne i Hercegovine i naslov prvaka države.

- Presretan sam i zadovoljan zbog povratka u veliku "Bordo" porodicu, iz koje nisam nikada ni otišao. U Sarajevo sam osvojio dva trofeja i pružao najbolje partije u svojoj karijeri. Naravno, nadam se nastavku dobrih rezultata u dresu Sarajeva, jer za ovaj klub me vežu najljepše emocije i uspomene -  rekao je Velkoski.

Makedonac  je nastupajući za Sarajevo postigao 31 gol, te upisao 21 asistenciju na 75 zvaničnih utakmica, koliko je odigrao do sada, saopćeno je iz FK Sarajevo.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.