29.6.2017. 22:20
0
Ivan Krstanović postigao dva gola za pobjedu Širokog Brijega
Ono što su priželjkivali, nogometaši Širokoga Brijega su i ostvarili na Pecari u prvoj utakmici prvoga pretkola Europske lige. Zabilježili su pobjedu bez primljenoga gola, a da sve bude ljepše zabili su ne jedan nego dva gola, odnosno zabio ih je Ivan Krstanović, koji je sa dva sjajna poteza donio lijepu prednost Širokobriježanima pred revanš koji će uslijediti za sedmicu dana.

Vodeći gol Krstanović je postigao u 37. minuti kada je pogodio donji lijevi ugao golmana Bekbaeva iz slobodnog udarca kojem je prethodio upravo prekršaj nad Krstanovićem od strane najskupljega gostujućega igrača Pabla Fontanella.

Konačnih 2:0 Krstanović je postavio na isteku prvih 45 minuta. Ovaj puta Čabraja je uputio centaršut s lijeve strane. Bila je to zapravo jedna “svijeća”, koja je išla na 13-14 metara od gola Bekbaeva koji je istrčao, međutim napadač domaćih bio je viši u skoku i glavom zabio gol iskoristivši očiglednu pogrešku protivničkog golmana, prenosi Jabuka. TV.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.