3.7.2017. 15:53
1
Rahmanović: Priželjkujem ispunjene tribine
Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo Amar Rahmanović kazao je uoči uzvratnog susreta kvalifikacija za Evropsku ligu, gdje 'bordo' tim dočekuje moldavsku Zariju Balti, da će velika motivacija igračima biti igranje pred domaćim navijačima.

U prvom meču Moldavci su bili bolji od Sarajeva rezultatom 2:1.

- Utakmica u Moldaviji je za nas imala dva potpuno različita poluvremena. Nakon slabijeg otvaranja, u kojem smo primili dva gola, uspjeli smo da preuzmemo terensku inicijativu i smatram da smo u nastavku prikazali jako dobru igru. Stvorili smo veliki broj prilika i možemo žaliti što nismo postigli još koji gol. Sigurno da nam pogodak Mihojevića ostavlja veliku šansu za prolazak dalje, koju ćemo, nadam se iskoristiti - istaknuo je Rahmanović.

Dodao je da ekipu očekuje prva utakmica na Koševu u novoj sezoni, koja je ujedno i prva za njega pred domaćom publikom.

- Želimo ostvariti odličan rezultat, zahvaljujući kojem ćemo se plasirati u narednu rundu takmičenja. Priželjkujem ispunjene tribine, a vjerujem da će naši navijači napraviti odličnu atmosferu - zaključio je Rahmanović.

On je debitovao u dresu FK Sarajevo prošle sedmice, kada je na početku drugog poluvremena ušao u igru umjesto Ivetića. 

Uzvratni meč između Sarajeva i Zarije igra se u četvrtak od 20 sati, saopćeno je iz kluba.

(Fena/Alen Avdić)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.