7.7.2017. 15:56
0
Juventus nudi Fiorentini 40 miliona eura za Bernardeschija
Nogometni prvak Italije Juventus poslao je ponudu Fiorentini za krilnog igrača tog tima Federica Bernardeschija (23) od 40 miliona eura plus dva u bonusima.

Uprava 'Bianconera' oduševljena je igrama mladog italijanskog reprezentativca i po svaku cijenu žele ga u svom timu.

Bernardeschijev ugovor s 'Violama' ističe 2019. godine, a igrač je odbio produžiti s timom iz Firence.

'Sky Italia' navodi da je 'stara dama' zvanično poslala ponudu od 40 miliona eura, ali zbog velikog rivalstva dva tima, klub iz Firence će morati razmisliti ukoliko ne želi izazvati gnjev navijača.

Međutim, očekuje se da će Fiorentina prihvatiti ponudu od 40 miliona evropskih novčanica plus deset bonusa, budući da nogometaš želi promijeniti sredinu, prenosi Football Italia.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.