24.7.2017. 10:21
0
Pique objavio na Twitteru da Neymar ostaje
Nakon što su jučer čelnici Paris Saint - Germaina saopćili da je Neymarov transfer iz Barcelone gotovo završena stvar, sinoć je njegov saigrač Gerard Pique na Twitter postavio fotografiju s Brazilcem i napisao na španskom 'Se queda' (Ostaje).

Objava je imala nevjerovatan odziv. Tri sata nakon objave na Instagamu je imala 526.000 'lajkova', a na Twitteru 77.000 dijeljenja i 135.000 'lajkova', javlja ESPN.

Pique je to objavio dan nakon što je Neymar na prijateljskoj utakmici u SAD-u postigao dva gola protiv Juventusa.

Francuski i španski mediji su javili da se Neymar sastao sa saigračima Lionelom Messijem i Luisom Suarezom, koji su ga uvjerili da ostane u Barceloni.

Neymarov transfer u PSG bi bio najveći u historiji nogometa. Katarski vlasnici PSG-a su spremni za Brazilca platiti odštetu u visini 222 miliona eura, a nogometašu dati godišnju platu 30 miliona eura.

(Fena/Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.